• Brattfallet
  • Beverdam
  • Eland
Previous Next

Saloonen

Den mysiga saloonen på ranchen är inredd i westernstil, men du kommer också se många autentiska svenska saker som uppstoppade djur som lever fritt i naturen här.

Saloonen innehåller inte bara en bar, utan ger dig också möjligheter att dricka eller äta något. Den fungerar som en "matsal" för de gäster som har en paket med måltider. Dessutom kan rummet också tjäna som ett dans- eller konferensrum. 

I ett hörn finns ett mysig "vardagsrum" med en soffa och bekväma stolar, kamin och en del material att läsa och spel att spela, så att gästerna kan koppla av på kvällarna. Det finns också ett biljardbord (från 16 år och uppåt) och det hänger en darttavla där. Ett gammalt (saloon)-piano går inte heller att missa. Självklart har vi också ett hörn med massor av turistinformation. Framsidan av saloonen har en lång mysig veranda med gungstol förstås! 

Till höger om saloonen (bakom baren) är restaurangköket. Från saloonen har du även en ingång till toaletterna med 3 toalettbås, 2 duschar, handfat, tvätt och omklädningsrum (som även campinggäster har tillgång till). 

Från saloonen, kan du gå direkt in till västern- och souvenirbutiken.